NO-BAKE ENERGIBIDDER: Den perfekte On-The-Go Snack

hjemmelavede snack kugler opskrift

Leder du efter en lækker og nærende snack, som du kan tage med på farten?
Prøv disse sunde raw snackkugler!
Lavet med sunde ingredienser som dadler, valnødder, kokos, valset havre og malet hørfrø, er disse snackkugler ikke kun lækre, men også fyldt med sunde fedtstoffer, fibre og antioxidanter

Dadlerne giver kuglerne en naturlig sødme og fungerer også som bindemiddel, der gør kuglerne bløde og chewy. Valnødder og kokos giver et godt knas og er en god kilde til protein og sundt fedt. Havren og hørfrøene giver ekstra fibre, hvilket gør disse kugler til en perfekt snack til at holde dig og familien glad og mæt.

 De er et sundt alternativ til sukkerholdige godbidder og er nemme at lave og kan opbevares i køleskabet, så du kan have dem klar til brug, når du skal bruge dem. Plus, du kan tilpasse opskriften ved at tilføje forskellige nødder, frø eller krydderier for at ændre smagen. Så prøv denne opskrift og nyd en lækker og nærende snack når som helst og hvor som helst!

Mængde

15-18 stk. kugler

Forberedelses tid

10 min.

Tilberednings tid

10 min.

Ingredienser

 • 12-14 dadler, uden sten
 • en lille håndfuld valnødder
 • 2 spsk. tørret kokos
 • 3 spsk. havregryn
 • 1 spsk. knust hørfrø
 • 1 spsk. kokosolie
 • 1 tsk. vanilje
hjemmelavede snack kugler opskrift

Instruktion

 1. Kom dadlerne i en blender, og kør indtil de har en ensartet masse.
 2. Tilsæt valnødder, kokos, havregryn, knust hørfrø, kokosolie og vanilje til blenderen og kør, indtil ingredienserne er godt blandet, og blandingen begynder at hænge sammen.
 3. Rul blandingen til kugler, cirka 1 spsk. blanding pr. kugle.
 4. Læg kuglerne på en plade eller bageplade beklædt med bagepapir og stil dem på køl i mindst 30 minutter før servering. 
 5. Så er der serveret.

Tip: Har du ekstra kokos tilovers, kan du rulle kuglerne i dette.

Flere opskrifter og gode tips

Find gode tips og tricks, eller nemme opskrifter på velsmagende og nærende snacks, og snacks der kan bruges i madpakken eller serveres når familien trænger til sund energi.

Luftige bananpandekager – en sund og lækker favorit!

Luftige bananpandekager – en sund og lækker favorit!

Disse lækre pandekager er en sund og nærende snack, som er perfekt til morgenmad eller som et mellemmåltid.  Udover at smage fantastisk, er bananpandekager også fyldt med sunde egenskaber. Bananer er rige på vitaminer og mineraler, og de kan hjælpe med at regulere...

læs mere
Nærende snack dadelbar med mørk chokolade

Nærende snack dadelbar med mørk chokolade

De lækreste barer til den søde tand, fyldt med sunde næringsstoffer. Lav lækre børnevenlige dadelbarer og lad børnene snacke løs med god samvittighed. Disse barer er fyldt med A-, B- C- og E-vitamin samt mineraler som fosfor, magnesium, jern, jod og zink og de sunde...

læs mere