Generelt

Abonnement

MIN KONTO

KONTAKT

Hvad er Snacky Snacks?

Snacky Snacks gør familiers snacking nemt.
Vi leverer velsmagende snackbokse med nøje udvalgte snacks lige til døren.
Vi sikrer, at du og din familie får et blandet udvalg af snacks 1 gang om måneden, så der altid er lækre og velsmagende snacks lige ved hånden – med god samvittighed.

Snackboksene er tiltænkt børn fra 3 år, men vi anbefaler selvfølgelig, at du altid selv vurderer, hvad dit barn kan spise.

Hvad indeholder en snackboks?

En snackboks indeholder et varieret udvalg af snacks i både enkeltstyks og flerpak, af både noget sødt, noget salt noget knasende og noget blødt.

Du finder et udvalg af lækre ‘junk free’ kvalitetssnacks i hver boks fra både små og lidt større producenter. Hver snack er nøje udvalgt til familiers behov for nemhed, velsmag og ofte med et fokus på bæredygtighed og økologi.

Snacksene varierer fra boks fra til boks, så der altid er en forskel i smagene og næringsstofferne.

Vi fokuserer på snacks og produkter som en familie kan forbruge på en måned, så vi undgår spild, og at have købt for mange af én slags der ikke bliver spist og snacksene hober sig op i skabene.

Skal mine snacks opbevares på køl?

Alle vores snacks er udvalgt med det formål at kunne anvendes i madpakken, på kontoret, i tasken eller når man skal på tur. Vores snacks hører derfor oftest under kategorien tørvarer/fødevarer der ikke skal opbevares på køl, før de spises.

Læs altid på varen, hvordan de opbevares bedst.

Hvordan har Snacky Snacks det med bæredygtighed, miljø og økologi?

Hos Snacky Snacks stræber vi altid efter at være en miljømæssigt ansvarlig virksomhed. Derfor er  økologiske produkter, og producenter med omtanke for miljøet, altid noget vi har med i overvejelserne, når vi finder produkter til vores snackbokse.

Vi kan desværre ikke love, at vi udelukkende leverer økologiske produkter, men vi stræber altid efter smartere og mere bæredygtige måder at samarbejde med producenterne på. Vi er altid på udkig efter forsvarligt producerede og bedre snacks. 

Kan i tilpasse hver enkelt snackboks?

Desværre er vi endnu ikke helt i stand til at tilpasse snackboksene individuelt. Dette gælder også i forhold til eventuelle fødevareallergier. Ingredienserne til hver snack er angivet på et vedlagt papir, der er inkluderet i din boks.

Men har du særlige ønsker vil vi meget høre det – måske kan vi finde en løsning. 

Vi vil derudover frygtelig gerne lytte til dine gode idéer og feedback, så send os endelig en mail på info@snackysnacks.dk.

Kan man komme med ønsker til nye snackbokse?

Vi elsker at modtage gode idéer til nye snacks og produkter, eller andre gode tips og snackopskrifter. Vi stræber hele tiden efter at levere den bedste service og de bedste produkter, og er altid åben for feedback og idéer, der kan hjælpe os med at blive bedre.

Vi sætter stor pris på alt, du har på hjertet.

Send gerne dit forslag eller din feedback til info@snackysnacks.dk. 

Binder jeg mig til et abonnement?

Det skal være nemt at være en del af Snacky Snacks, og derfor skal du naturligvis ikke bekymre dig om lange bindingsperioder. Selvom vores snackbokse er en abonnementsordning, har vi ingen binding.
Det betyder, at du til enhver tid kan vælge at stoppe dit abonnement. Du kan opsige dit snackabonnement her eller sætte det på pause her. Du kan også bare sende en mail på info@snackysnacks.dk.

Du skal blot huske at gøre det senest d. 25. i måneden, hvis ikke du ønsker næste måneds snackboks.

Hvornår sender i første snackboks efter jeg har bestilt?

Vi afsender alle snackbokse -4 dage efter bestilling. Derefter afsender vi dine kommende snackbokse i starten af hver måned. 

Bestiller du din snackboks sidst på måneden, skal du derfor være opmærksom på, at du kan have to på hinanden følgende betalinger og snackboksleveringer i begyndelsen af dit abonnement. (Bestiller du eksempelvis din første snackboks d.25 i måneden, vil du betale og modtage din første snackboks umiddelbart herefter.
Dernæst vil du den kommende 1. i næste måned, betale og modtage den næste måneds snackboks og har dermed 2 snackbokse lige oveni hinanden.)

Vær opmærksom på at rammer de første dage i måneden, en helligdag eller en weekend afsendes boksene næstkommende hverdag.

Kan jeg holde pause i leveringen, hvis jeg skal på ferie el.lign?

Ja! Du kan sagtens sætte din levering på pause, hvis du skal på ferie, eller af andre årsager ikke ønsker en levering.

Du sætter dit abonnement på pause lige her, eller ved at skrive til os på info@snackysnacks.dk. Så ordner vi det for dig.

 

HVORNÅR MODTAGER JEG MIN NÆSTE SNACKBOKS?

Din næste snackboks afsendes i starten af den kommende måned.

Vær opmærksom på at rammer de første dage i måneden, en helligdag eller en weekend afsendes boksene næstkommende hverdag.

Vi afsender alle snackbokse med dao, som er 2-4 dage om at levere boksen til dig. Modtager du ikke din boks, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Øv… Vi er kede af du tænker på at opsige dit abonnement. Ønsker du ikke at modtage flere snackbokse, så stopper du nemt dit abonnement lige her  eller ved at skrive til os på info@snackysnacks.dk – så klarer vi det for dig.

Hvornår trækker i betalingen for min snackboks?

Når du køber en snackboks, tilmelder du dig ’automatisk betaling’ med dit kreditkort.Der kan derfor i checkout står 0,00 kr, da pengene ikke trækkes med det samme.
Ved køb af snackboks-abonnement betaler du for din første boks kort efter bestilling, som herefter afsendes hurtigst muligt.

Efterfølgende betaler du for din kommende boks d. 1 i hver måned, og boksen afsendes herefter.

Ved køb af en snackboks, giver du automatisk Snacky Snacks lov til løbende at trække betaling for dit abonnement indtil du opsiger din abonnementsaftale.

Og husk at vi ikke har binding, så du kan til enhver tid opsige dit abonnement her – eller gøre det ved at skrive til os på info@snackysnacks.dk.

Kan jeg ændre størrelsen på mit snackabonnement?

Hvis du vil ændre størrelsen på din abonnementsboks, kan du nemt opgradere eller nedgradere den.
Bare skriv til os på info@snackysnacks.dk, om du vil ændre dit abonnement til en lille, mellem eller stor snackboks og så order vi det for dig.

Og husk at vi ikke har binding, så du kan til enhver tid opsige dit abonnement her , sætte det på pause– eller gøre det ved at skrive til os på info@snackysnacks.dk.

HVOR KAN JEG ÆNDRE MINE PROFIL og KONTOOPLYSNINGER?

Under ‘min konto‘ har du overblik over dine ordre og dine betalinger. 

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål kan du altid kontakte os på info@snackysnacks.dk

KAN JEG ÆNDRE MINE BETALINGSOPLYSNINGER?

Ja! Når du logger ind på ‘min konto‘ kan du opdatere alle dine informationer.

HVORDAN ÆNDRER JEG MIN LEVERINGSADRESSE?

Når du logger ind på ‘min konto‘ kan du ændre din leveringsadresse.

Vær opmærksom på at hvis du skifter adresse, skal det ske i passende tid, inden den næste snackboks udsendes. Har du brug for hjælp, kan du skrive en mail til os på info@snackysnacks.dk.

Stadig brug for hjælp?

Har du ikke fundet svar på det du søgte, er du velkommen til at kontakte os på info@snackysnacks.dk.