OM SNACKY SNACKS

– Hvem er vi?

Vi brænder for at finde sundere og mere varierede alternativer til de traditionelle snacks, vi selv som forældre til 2 børn dagligt gjorde brug af i en hverdag fyldt med aktivitet, skole, børnehave, arbejde og alt derimellem.

Vi ønsker at imødekomme børns og forældres behov for nemme, lækre og hurtige snacks, der samtidig bidrager til en varieret kost og er gode for både krop og sjæl.

Gennem vores samarbejde med små dedikerede producenter, arbejder vi hårdt for at sikre, at vores snackbokse indeholder produkter, der lever op til vores standarder for rene kvalitetsråvarer, velsmag, og omtanke for miljøet.

Vi vil gerne bidrage til en sjovere og nemmere hverdag for børnefamilierne, hvor snacks og madglæde er en naturlig del af en sund livsstil.

mad-banan-i-taske

Snacky's motivitation

Kan snacks gøre en forskel?
Det tror vi.

Vi tror på, at børn og voksnes trivsel og livskvalitet påvirkes af deres kost. Derfor ser vi det som vores opgave at tilbyde gode og velsmagende snacks, så du altid har dem lige ved hånden.

Vi tror på simple, enkle og naturlige ingredienser.
Jo enklere ingredienser, jo bedre. Derfor tæller vi kemikalierne, ikke kalorierne. De snacks der indgår i vores snackbokse er altid produceret af kvalitetsråvarer uden grimme konserveringsmidler og tvivlsomme ingredienser. Så du med god samvittighed kan lade familien snacke løs.

Snacky's ambition

Vi ønsker at give børnene mulighed for at få det rette brændstof til at gå på eventyr og have en aktiv hverdag. Vi ønsker at skabe inspiration til nærende og sjove måltider, der kan inspirere de mindste og deres forældre til at spise mere varieret og give dem lækre smagsoplevelser.

Vi stræber efter at levere velsmagende og børnevenlige snacks af høj kvalitet, fyldt med nærende råvarer, så en travl hverdag ikke betyder et kompromis med mellemmåltiderne og samvittigheden for hele børnefamilien.

Vores mission er at levere enkle, nærende og velsmagende snacks, der tilfredsstiller travle forældre og til tider selektive børn.

pige-leger-paa-gulv

Vil du gøre måltiderne lidt sjovere?

Bliv gratis og uforpligtende en del af vores snackklub og vær den første til at få eksklusive tilbud, sjove madidéer, og tips og tricks til børnevenlige snacks.

Hvad er en god snack?

Der kan været meget diskussion om hvilke fødevarer og hvilke snacks der reelt er gode og et sundere alternativ – for hvad er en sund snack?

Derfor holder vi det simpelt hos Snacky Snacks ved at sikre os, at alle snacks lever op til de her fire kriterier.

LÆKKERT OG VELSMAGENDE

Vi prøvesmager alle de snacks, vi har i overvejelserne og kun de lækreste og mest velsmagende bliver udvalgt til jeres snackboks.

Et nærende alternativ behøver ikke smage af pap – det sørger vi for ved at gumle os igennem utallige snacks for at finde de allerbedste.

INDEHOLDER NATURLIGE RÅVARER

Snacks bestående af naturlige råvarer, uden junk, som du kan give din familie med god samvittighed – og samtidig fremme børnenes kærlighed til naturlige og velsmagende fødevarer.

Vi foretrækker rene råvarer som indeholder gavnlige næringsstoffer uden kunstig tilsætning, som kan give vores børn det bedste brændstof.

Mere NATURLIGT SUKKER

Vi prioriterer snacks, der indeholder mere naturligt sukker og næringsstoffer i stedet for, for meget, hvidt raffineret sukker.
Det naturlige sukker kan være fra kokosnødsukker, råsukker, honning eller frugt, der kan holde blodsukkeret mere stabilt og børnefamiliens energiniveau mindre svingende.

PRODUCERET MED OMTANKE

Vi ønsker at bidrage til en nemmere og mere velsmagende hverdag hos børnefamilier, hvor madglæde, kvalitet og sundhed kan forenes, og grøn omtanke ikke blot er et tiltag men en naturlig selvfølge.

Vi arbejder med kvalitet og omtanke i alt, hvad vi gør og forsøger hele tiden at forbedre vores snackudvalg og vores måde at drive virksomhed på.
Derfor er vi altid på udkig efter lækre og børnevenlige snacks, der produceres af virksomheder med samme mindset og en omtanke for vores planet, vores børn og deres fremtid.