SNACKBOKSE

Det er ikke altid lige let at finde på, hvad man skal spise mellem måltiderne, hvad ens børn skal have med i madpakken og hvad man selv kan spise på farten når behovet for hurtig, nærende energi opstår. Men med et snackabonnement behøver du ikke længere at bekymre dig. Du får nemlig leveret en boks med lækre kvalitetssnacks hver måned, så i altid har gode snacks ved hånden.

Hvordan fungerer det?

Når du bestiller en snackboks, vil du få en boks med individuelt pakkede snacks hver måned.
Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser af bokse: lille (199 kr./måned), mellem (289 kr./måned) og stor (389 kr./måned).
Vi har et bredt udvalg af forskellige slags snacks fra flere små producenter, så der er noget for enhver smag.

Hvor ofte bliver snackboksen leveret?

Et snackabonnement fra Snacky Snacks er en månedlig boks med de bedste snacks til hele familien. Boksen leveres hver måned og du får fri fragt hver gang. Den kan enten leveres til døren eller til en pakkeshop efter eget valg.

Hvad er der i snackboksen?

Hver boks indeholder et varieret udvalg af snacks.
Afhængig af hvilken størrelse snackboks du vælger, får du en box med et udvalg af snacks hver måned der er nøje udvalgt. Med et snackabonnement for hele familien tilbyder vi et varieret udvalg af snacks, så børn og deres forældre ikke bliver trætte af at spise de samme ting hver dag, og får variation selv i jeres snacks.

Er der nogen binding?

Nej, der er ingen binding. Du kan til enhver tid opsige dit snackabonnement eller sætte det på pause.

Vil du gøre måltiderne lidt sjovere?

Bliv gratis og uforpligtende en del af vores snackklub og vær den første til at få eksklusive tilbud, sjove madidéer, og tips og tricks til gode snacks.