Gave – snackbokse 3 mdr.

Et gaveabonnement der stopper automatisk efter 3 leveringer.

Giv en enkelt snackboks i gave og glæd en familie med et varieret udvalg af velsmagende og junk-free snacks til dem der fortjener det bedste.

kr. 597,00

Fri levering

Junk free

Børnevenligt

fri fragt
FRI LEVERING
junk free gronne blade
JUNK FREE
børnevenlig snack
BØRNEVENLIGT

Snackboks indhold

FRI FRAGT  │  3 LEVERINGER │  JUNK FREE

En unik og yderst brugbar gave til familier - gaven der bliver ved med at give . Et gaveabonnement, der stopper automatisk.
Giv en snackboks i gave og en familie med et lille varieret udvalg af velsmagende og gode overraskelser til dem der fortjener det bedste. I får i denne boks de mest populære færdige to-go snacks samlet i én boks.
Vi sørger for at pakke boksen fint ind. Skal gaven sendes direkte til modtageren, kan vi lave et fint håndskrevet kort, og notere på gaven hvornår den må åbnes.

Gaven indeholder de mest populære snacks, og  er perfekt som forkælelse. Fælles for alle snacks i snackboksen er, at snacksene er velegnede til madpakken, turen eller bare til lidt god energi om eftermiddagen.

Boksen indeholder 6-8 stk. nøje udvalgte snacks, og afsendes 3 gange. Den første snackboks afsendes inden for 2-4 dage, og de næste 2 bokse afsendes i starten af de kommende måneder.

Følg med

SNACKBOKS UDVALG

EKSEMPLER PÅ INDHOLD